Ποκετίνο : «Δεν το ήθελε ο Σάντσες»

Ποκετίνο : «Δεν το ήθελε ο Σάντσες»

Τα μέρος του Ντάβινσον Σάντσες πήρε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, καθώς δήλωσε πως δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Ριτσάρλισον.

Καθόλου καλά δεν εξελίχθηκε το σημερινό (2/12) ματς της Τότεναμ απέναντι στην Γουότφορντ. Τα Σπιρούνια εκτός από βαθμούς (1-1), έχασαν και το Ντάβινσον Σάντσες, ο οποίος αποβλήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κολομβιανός αμυντικός χτύπησε άτσαλα με τον αγκώνα τον Ριτσάρλισον στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Μάρτιν Άτκινσον.

Κανένας δεν διαφώνησε με την απόφαση του Άγγλου ρέφερι, παρόλα αυτά ο προπονητής των Λονδρέζων, Μαουρίσιο Ποκετίνο, δήλωσε σε αγγλικά ΜΜΕ μετά την λήξη του ματς, πως ο Σάντσες δεν είχε καμία πρόθεση να χτυπήσει τον Ριτσάρλισον.

«Ο Σάντσες είναι απογοητευμένος. Δεν ήθελε να χτυπήσει τον Ριτσάρλισον. Όμως αποβλήθηκε και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Το σημαντικό είναι η ομάδα να δείχνει χαρακτήρα και να κερδίζει τα παιχνίδια», ανέφερε ο Αργεντίνος κόουτς.

Η Τότεναμ μετά από αυτή την ισοπαλία έπεσε στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 25 βαθμούς και παρέμεινε για τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη. Ο Σάντσες θα απουσιάσει από το επόμενο ματς των Πετεινών απέναντι στην Στόουκ (9/12) στο Γουέμπλεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ