Ντε Χέα: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, βρισκόμαστε ακόμα εκτός Champions League»

Ντε Χέα: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, βρισκόμαστε ακόμα εκτός Champions League»

Ο Νταβίντ Ντε Χέα μίλησε για το νικηφόρο σερί της Γιουνάιτεντ με τον Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο, όμως τόνισε πως στο σύλλογο ακόμα δεν είναι ικανοποιημένοι, καθώς εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός τετράδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει το 8/8 από τότε που ανέλαβε ο Σόλσκιερ την τεχνική ηγεσία και ο Νταβίντ Ντε Χέα αναφέρθηκε στη νέα εποχή που βιώνει η Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρηση Μουρίνιο.

«Είναι προφανές πως πρόκειται για ένα πολύ καλό σερί αποτελεσμάτων, αλλά εξακολουθούμε να βρισκόμαστε εκτός θέσεων που οδηγούν στο Champions League και ακόμα πιο μακριά από την κατάκτηση της Premier League. Είμαστε χαρούμενοι για τις νίκες, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη γενικότερη κατάσταση. Ανήκουμε σε έναν σύλλογο που πρέπει να μάχεται για τον τίτλο. Κερδίζουμε αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε ότι είναι δυνατόν μέχρι το τέλος της σεζόν».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός αναφέρθηκε στις ανύπαρκτες, όπως τονίζει, πιθανότητες της ομάδας του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στη μάχη που δίνουν για την παρουσία τους στο Champions League της επόμενης περιόδου.

«Είναι αδύνατον πλέον να κερδίσουμε την Premier League. Το πρωτάθλημα ήταν κάτι που επιδιώκαμε στην αρχή της σεζόν, καθώς είμαστε ένας σύλλογος που χρειάζεται να κερδίζουμε τρόπαια. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο Champions League, θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε καταφέρει να μειώσουμε τη διαφορά από τους υπόλοιπους. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και αν παραμείνουμε στη φόρμα που είμαστε, θα συνεχίζουμε να παίρνουμε τα ματς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ