Ποκετίνο : Άναψε φωτιές για το μέλλον του Μπέιλ

Ποκετίνο : Άναψε φωτιές για το μέλλον του Μπέιλ

Το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αβέβαιο και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο με δηλώσεις του, άνοιξε την πόρτα επιστροφής στην Τότεναμ.

Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να υπολογίζει κανονικά τον Γκάρεθ Μπέιλ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, παρόλα αυτά η φετινή σεζόν δεν είναι και η καλύτερη για Ουαλό εξτρέμ. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να έχει λίγο χρόνο συμμετοχής (10 αγώνες και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ έχει αποδοκιμαστεί αρκετές φορές από τους φιλάθλους της Βασίλισσας.

Λόγω αυτής της κατάστασης ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ψάχνεται να φύγει από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενδιαφέρεται για να τον κάνει δικό της. Όμως από ότι φαίνεται οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν είναι η μόνη ομάδα από την Αγγλία που θέλει τον διεθνή Ουαλό.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Μπέιλ μπαίνει και η Τότεναμ, καθώς ο Μαουρίσιο Ποκετίνο με δηλώσεις του σε αγγλικά ΜΜΕ, άνοιξε την πόρτα της επιστροφής για τον άσο της Ρεάλ.

«Είναι φανταστικός παίκτης. Τον είδα όταν παίξαμε εναντίον της Ρεάλ. Έχει κρατήσει επαφή με ανθρώπους που είχε συνεργαστεί εδώ στο παρελθόν. Εγώ, όμως, δεν είμαι κοντά ούτε με τον Μπέιλ, ούτε με δικούς του ανθρώπους. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Αργεντίνος προπονητής.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αγωνίστηκε στην Τότεναμ για 6 χρόνια (2007-2013) και είχε 203 συμμετοχές και 55 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Οι εμφανίσεις του με τα Σπιρούνια τράβηξαν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το καλοκαίρι του 2013 έβγαλε από τα ταμεία της 100 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ