Θέλει Έρικσεν η Γιουνάιτεντ

Θέλει Έρικσεν η Γιουνάιτεντ

Την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά και από σχετική εισήγηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Πολυζήτητος φαίνεται πως είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, με το όνομά του να παίζει δυνατά για την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Μετά το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει η Ρεάλ Μαδρίτης για την περίπτωσή του, αγγλικό δημοσίευμα βάζει στο κόλπο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί και επίσημα για την απόκτηση του Δανού.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι θαυμαστής του έμπειρου μέσου των «σπιρουνιών» και έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «κόκκινων διάβολων» να κάνουν κρούση στην Τότεναμ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, στο σύλλογο έχουν ήδη σκεφτεί το… δόλωμα για να πείσουν τον 27χρονο να αλλάξει περιοχή, καθώς είναι πρόθυμοι να τριπλασιάσουν τις αποδοχές του σε σχέση με την αμοιβή που παίρνει από τους Λονδρέζους.

Πάντως, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς αν πράγματι η Γιουνάιτεντ θέλει να τον υπογράψει, τότε πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 110 εκατομμύρια, προκειμένου να πάρει και την απαραίτητη συγκατάθεση των «πετεινών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ