Αρέσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Όμπλακ

Αρέσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Όμπλακ

Όλο και πιο σοβαρό φαίνεται πως γίνεται το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Όμπλακ φαίνεται πως έχει… γυαλίσει για τα καλά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN FC, το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα στους «κόκκινους διάβολους» είναι εξαιρετικά αβέβαιο, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Ο Ισπανός διεθνής γκολκίπερ είναι «άλλος άνθρωπος» στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας και ο σύλλογος του Μάντσεστερ έχει αρχίσει να εξετάζει άλλες περιπτώσεις για την θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Γιαν Όμπλακ να είναι αυτός που ξεχωρίζει.

Ο Σλοβένος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Ατλέτικο Μαδρίτης τα τελευταία 4 χρόνια, έχοντας εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο. Οι δύο πλευρές επέκτειναν πρόσφατα την συνεργασία τους μέχρι το 2023, με τους «ροχιμπλάνκος» να αυξάνουν την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό ωστόσο δεν φαντάζει απαγορευτικό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αναμένεται να κάνει κίνηση το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ