Εφιαλτικό εικοσαήμερο για την Τσέλσι

Εφιαλτικό εικοσαήμερο για την Τσέλσι

Πρόγραμμα φωτιά προέκυψε στην Τσέλσι, μετά την σημερινή (11/12) κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ που την έφερε αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα.

Η σημερινή (11/12) κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ δεν χαμογέλασε στην Τσέλσι. Η ομάδα του Λονδίνου θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα σε διπλά παιχνίδια (20/2 και 14/3) για να βρεθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτές οι δύο αναμετρήσεις, όμως, δημιούργησαν ένα πρόγραμμα φωτιά για τους Λονδρέζους, η έκβαση του οποίου θα κρίνει πολλά τόσο στο αγγλικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Αγγλίας ανάμεσα στους δύο αγώνες με την Μπαρτσελόνα (20/2 εντός και 14/3 εκτός), έχει να δώσει δύο εκτός έδρας ντέρμπι με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (24/2) και Μάντσεστερ Σίτι (3/3), ενώ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (10/3), από την οποία ηττήθηκε (2-1) στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, στο πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι αυτού του διαβολικού εικοσαημέρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Μπλέ:

20/2 Τσέλσι – Μπαρτσελόνα (Τσάμπιονς Λιγκ)
24/2 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι (Πρέμιερ Λιγκ)
3/3 Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (Πρέμιερ Λιγκ)
10/3 Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας (Πρέμιερ Λιγκ)
14/3 Μπαρτσελόνα – Τσέλσι (Τσάμπιονς Λιγκ)

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετά από 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, πίσω από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, με 32 βαθμούς (10 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ