Έρικσεν: «Θέλω κάτι νέο στην καριέρα μου»

Έρικσεν: «Θέλω κάτι νέο στην καριέρα μου»

Την επιθυμία του να να αποχωρήσει από την Τότεναμ εξέφρασε εμμέσως ο Κρίστιαν Έρικσεν, την ώρα που ισπανικά δημοσιεύματα τον συνδέουν έντονα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ άνοιξε ο Κρίσταν Έρικσεν.

Την ώρα που σωρεία δημοσιευμάτων συνδέουν το όνομά του με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ίδιος έκανε σαφές πως το φετινό καλοκαίρι ενδεχομένως να αναζητήσει το μέλλον του μακριά από το Λονδίνο.

«Νιώθω ότι είμαι σε μία φάση να δοκιμάσω κάτι νέο στην καριέρα μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δανός στην «ekstrabladet» , αποδεικνύοντας πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και… φωτιά.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό για όλα όσα μου έχουν συμβεί στην Τότεναμ, αλλά έχω πει επίσης ότι θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο. Ελπίζω να υπάρξει ξεκαθάρισμα το καλοκαίρι. Αυτό είναι το πλάνο.

«Στο ποδόσφαιρο όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Όλα εξαρτώνται από τον πρόεδρο, Ντάνιελ Λέβι, ενώ πρέπει να ενδιαφερθεί και κάποια ομάδα. Ειδάλλως πρέπει να κάτσουμε κάτω και να διαπραγματευθούμε νέο συμβόλαιο» κατέληξε ο 27χρονος.

Πάντως, σε περίπτωση που κάποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, τότε θα πρέπει να είναι έτοιμη για έναν έντονο διαπραγματευτικό… αγώνα, καθώς ο πρόεδρος των «σπιρουνιών» δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει αν δεν καλυφθούν στο ακέραιο οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ