«Η Τότεναμ… προσφέρει τον Έρικσεν στη Ρεάλ»

«Η Τότεναμ… προσφέρει τον Έρικσεν στη Ρεάλ»

Η Τότεναμ φαίνεται πως είναι απογοητευμένη από τη στάση του Έρικσεν και για πρώτη φορά δείχνει κάτι παραπάνω από πρόθυμη να τον αποχαιρετήσει...

Η απόφαση του Κρίστιαν Έρισκεν να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από την Τότεναμ φαίνεται πως έχει βάλει με την πλάτη στον τοίχο τη διοίκηση των «πετεινών».

Παρά το γεγονός πως τα «σπιρούνια» έψαχναν να πουλήσουν ακριβά ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία τους, τελικά φαίνεται πως οι τελευταίες εξελίξεις έχουν οδηγήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου να ψάχνουν αγοραστή.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη Marca, η Τότεναμ ξεκίνησε ήδη τις σχετικές διαδικασίες και επικοινώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να την ενημερώσει πως ο Δανός είναι διαθέσιμος προς πώληση.

Οι «Μερένχες» είχαν ασχοληθεί κατά καιρούς με την περίπτωση του 27χρονου, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις της Τότεναμ σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν «καιγόταν»  για τον παίκτη έκαναν τους Μαδριλένους να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Βάσει των τελευταίων εξελίξεων, πάντως, το ενδιαφέρον της Ρεάλ ενδεχομένως να αναθερμανθεί, αφού τα «σπιρούνια» πλέον είναι έτοιμα να δεχθούν πολύ χαμηλότερες προτάσεις απ΄ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Συγκεκριμένα, όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, ο αγγλικός σύλλογος θα συναινούσε με την πώληση του έμπειρου άσου για ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ