Εκτός προπόνησης της Λέστερ ο Μαγκουάιρ, διαψεύδει ο Ρότζερς πιθανή μεταγραφή του

Εκτός προπόνησης της Λέστερ ο Μαγκουάιρ, διαψεύδει ο Ρότζερς πιθανή μεταγραφή του

Ο Χάρι Μαγκουάιρ απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση της Λέστερ, εντείνοντας τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ρότζερς να διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησής του.

Το σίριαλ του καλοκαιριού με τον  Χάρι Μαγκουάιρ καλά κρατεί. Ο Άγγλος αμυντικός θεωρεί ότι ο κύκλος του στη Λέστερ έχει κλείσει, επιθυμώντας την μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 26χρονος στόπερ δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, με τους «κόκκινους διαβόλους» να τον έχουν ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση της άμυνας. Το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι κλείνει στις 8 Αυγούστου, οπότε τα χρονικά περιθώρια «στενεύουν» με το πέρασμα των ημερών.

Οι «αλεπούδες» από τη μεριά τους δεν θέλουν να χάσουν τον Μαγκουάιρ και ζητούν 100 εκατ. για να τον παραχωρήσουν , με την Μάντσεστερ να προσφέρει 80 εκατ. λίρες.

Ο Μπρένταν Ρότζερς τοποθετήθηκε για το ζήτημα και σχολίασε τα εξής: «Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι να παραμείνει η ομάδα συγκεντρωμένη. ο Χάρι δουλεύει σκληρά και είναι αφοσιωμένος από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στη Λέστερ. Παραμένουμε ήρεμοι όσον αφορά την περίπτωσή του. Ο Χάρι αποτελεί μέλος της ομάδας, οπότε δεν υπάρχει συζήτηση για το αν θα φύγει. Δεν αλλάζει κάτι από μέρα σε μέρα, οπότε σταματήστε να δημιουργείτε σενάρια».

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ