«Τελείωσε του Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Τελείωσε του Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Οριστική είναι η συμφωνία μεταξύ Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Μαγκουάιρ, σύμφωνα με τα αγγλικά δίκτυα ενημέρωσης.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά μέσα, είναι οριστικά παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη Λέστερ να αποδέχεται την πρόταση των 85 εκατομμυρίων λιρών. O Άγγλος θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, ενώ οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Ο Άγγλος στόπερ σε περίπτωση που τελικά ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «κόκκινους διαβόλους» θα γίνει ο ακριβότερος αμυντικός στην ιστορία, ξεπερνώντας τις 75 εκατ. λίρες της μεταγραφής του Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ πριν από 1,5 χρόνο.

Τις προηγούμενες μέρες, ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, είχε δηλώσει ότι ο 26χρονος αμυντικός, είναι αφοσιωμένος στις «αλεπούδες» και ότι τα σενάρια θα πρέπει να σταματήσουν. Παρόλα αυτά, η επιθυμία του παίκτη είναι να αποχωρήσει και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί οριστικά η μετακίνηση του Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα ενισχύσει κατά πολύ την αμυντική γραμμή της ομάδας του, ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Έρικ Μπαϊγί (θα μείνει εκτός για τους επόμενους 4-5 μήνες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ