«Πόρτα» Έρικσεν σε Γιουνάιτεντ

«Πόρτα» Έρικσεν σε Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναγκάστηκαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του Έρισκεν, αφού ο Δανός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμη μια υπόθεση που εξελίσσεται σε «ναυάγιο» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά τις περιπτώσεις των Πάουλο Ντιμπάλα και Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, οι «κόκκινοι διάβολοι κινήθηκαν για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν, όμως και πάλι η κατάληξη δεν ήταν η απόλυτα επιθυμητή.

Όπως υποστηρίζει η Daily Mail, το ενδιαφέρον της ομάδας του Μάντσεστερ εντάθηκε σε σημαντικό βαθμό τις τελευταίες εβδομάδες για τον Δανό, όμως τα εμπόδια που συνάντησε την ώθησαν να αποσυρθεί τελικά από τη μάχη διεκδίκησής του.

Καταλυτικός παράγοντας για αυτή την απόφαση των διοικούντων ήταν η ίδια η επιθυμία του Έρικσεν, ο οποίος δεν φαίνεται πως συγκινείται ιδιαίτερα με την προοπτική του Μάντσεστερ.

Αντίθετα, ο 27χρονος προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι πρόθυμος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για πρόταση των «Μερένχες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ