Τσέλσι – Λέστερ 1-1

Τσέλσι – Λέστερ 1-1

Η Τσέλσι ήρθε ισόπαλη με 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Λέστερ και αναζητεί ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, στην εποχή Λάμπαρντ.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η εποχή Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι. Το αντίθετο μάλιστα. Μετά τον διασυρμό στο «Ολντ Τράφορντ» στην πρώτη αγωνιστική της Premier League, οι «μπλε» έχασαν εκ νέου βαθμούς, αυτή τη φορά εντός έδρας, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στη Λέστερ.

Οι «αλεπούδες» έκαναν… χαλάστρα στην επιστροφή του 41χρονου τεχνικού στο «Στάνφορντ Μπριντζ» αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ είχαν και αρκετές ευκαιρίες στο τελευταίο 20λεπτο του ματς, ώστε να πάρουν και το «τρίποντο».

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Τσέλσι, καθώς στο 6′ ο Μέισον Μάουντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Εντιντί, έκλεψε την μπάλα και με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο αμυντικός της Λέστερ «εξιλεώθηκε» για το λάθος του στο γκολ της Τσέλσι, όταν στο 67ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ για τις «αλεπούδες», νίκησε όλη την άμυνα των «μπλε» στον αέρα και με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Έτσι, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ αναζητά ακόμα την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας μόλις 1 βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Από την άλλη η Λέστερ, έφτασε τους 2 βαθμούς έπειτα από ισάριθμες ισοπαλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ