Μόιζε Κιν για οπαδούς Έβερτον: «Το πανό είναι όμορφο επειδή ο ρατσισμός είναι τρομακτικός»

Μόιζε Κιν για οπαδούς Έβερτον: «Το πανό είναι όμορφο επειδή ο ρατσισμός είναι τρομακτικός»

Σπουδαία κίνηση από τους οπαδούς της Έβερτον, οι οποίοι χρηματοδότησαν αντι-ρατσιστικό πανό με το πρόσωπο του Μόιζε Κιν. Οι φίλοι των «ζαχαρωτών» έδειξαν την στήριξή τους στον επιθετικό της ομάδας, ενώ το εν λόγω πανό θα αναρτηθεί στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο.

Σε μία υπέροχη κίνηση προχώρησαν οι οπαδοί της Έβερτον, αφού χρηματοδότησαν την δημιουργία ενός αντι-ρατσιστικού πανό, στο οποίο απεικονίζεται ο Μόιζε Κιν.

Οι φίλοι των «ζαχαρωτών» δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στον Ιταλό παίκτη, ο οποίος έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης σε αγώνα κόντρα στην Κάλιαρι την περσινή σεζόν.

Το εν λόγω πανό γράφει χαρακτηριστικά: «No Al Razzismo», που σημαίνει, «όχι στον ρατσισμό».

Αυτή η πρωτοβουλία είναι το αποκορύφωμα μιας καμπάνιας μέσω social media, με επικεφαλής τη λέσχη οπαδών «Bobblers County Road».

Ο επιθετικός της Έβερτον, σχολίασε αυτή την πανέμορφη κίνηση λέγοντας: «Το πανό είναι όμορφο επειδή ο ρατσισμός είναι τρομακτικός και πρέπει να παλέψουμε εναντίον των ρατσιστών».

Δείτε την ανάρτηση της Έβερτον στο Instagram:

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

On Saturday, our supporters will proudly display this banner in support of @moise_kean. . . . #efc #everton #noalrazzismo #moisekean #kean #alltogethernow #notoracism #kickitout @kickitout @premierleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Everton (@everton) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ