Όουεν: «Δεν έχω δει χειρότερη Γιουνάιτεντ εδώ και πάρα πολλά χρόνια»

Όουεν: «Δεν έχω δει χειρότερη Γιουνάιτεντ εδώ και πάρα πολλά χρόνια»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προβληματίζει έντονα με το ξεκίνημά της σε Αγγλία και Ευρώπη, με τον Μάικλ Όουεν να μην κρύβει την απογοήτευσή του για την εικόνα των Κόκκινων Διαβόλων.

Το 0-0 της Γιουνάιτεντ στην έδρα της Άλκμααρ για το Europa League, ήρθε να προστεθεί στις κάκιστες εμφανίσεις των Κόκκινων Διαβόλων τη φετινή σεζόν, οι οποίοι κατέγραψαν νέο αρνητικό ρεκόρ για τα εκτός έδρας ματς.

Ο Μάικλ Όουεν που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας τη τριετία 2009-2012 (17 γκολ σε 52 συμμετοχές), μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή μετά το ματς με τους Ολλανδούς, μην κρύβοντας τον θυμό και την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας, ασκώντας παράλληλα κριτική και στον Σόλσκιερ:

«Η Γιουνάιτεντ αυτή την στιγμή είναι ομάδα για την μέση της βαθμολογίας. Δεν νομίζω ότι θα τερματίσουν φέτος στην πρώτη εξάδα. Είναι η χειρότερη Γιουνάιτεντ εδώ και δεκαετίες. Σίγουρα χειρότερη ακόμα και από τότε που ανέλαβε για πρώτη φορά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Αυτή η εικόνα υπάρχει τα τελευταία 6-7 χρόνια. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει χειρότερη.

Ο Σόλσκιερ αποδυνάμωσε την ομάδα εν γνώση του. Πούλησε παίκτες όπως ο Λουκάκου, ο Ερέρα, ο Σμόλινγκ, ο Σάντσεζ. Ήξερε πως θα μπορούσε να βελτιώσει την ομάδα με αυτούς τους παίκτες. Υποθετικά σκέφτηκε ότι αυτοί οι παίκτες που έδιωξε ήταν καλύτεροι από αυτούς που έχει αλλά θα πήγαιναν την ομάδα ένα σκαλί παραπάνω; Όχι και τώρα πρέπει να ξεκινήσει πάλι από την αρχή. Και αυτό έκανε ο Σόλσκιερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ