Μουρίνιο: «Θα μισήσω όποιον πει ότι είχα μερίδιο στη νίκη»! (vid)

Μουρίνιο: «Θα μισήσω όποιον πει ότι είχα μερίδιο στη νίκη»! (vid)

Σε μια... έκρηξη ταπεινότητας ο Μουρίνιο στράφηκε εναντίον όποιου του δώσει μερίδιο από τη νίκη της Τότεναμ κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Σε μια μάλλον συλλεκτική συνέντευξη μετά το ματς με την Γουέστ Χαμ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Τότεναμ ο Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάστηκε ταπεινός και μετριόφρων όσο ποτέ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρνήθηκε οποιοδήποτε μερίδιο στη νίκη των Spurs τονίζοντας ότι η επιτυχία ανήκει μόνο στους παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Τα παιδιά ήθελαν να νικήσουν και ήθελαν να μοχθήσουν και να κάνουν θυσίες για να πάρουν αυτό το αποτέλεσμα. Μπορείς να μιλήσεις για τον καθένα απ’ αυτούς ξεχωριστά. Ο Οριέ γύρισε την Παρασκευή και έπαιξε, ο Σάντσες γύρισε δυο μέρες πριν το ματς και παρά την κούραση έπαιξε, ο Χάρι Κέιν είχε πρόβλημα στον αστράγαλο αλλά έπαιξε, ο Ντάνι Ρόους πονούσε αλλά παρέμεινε στο γήπεδο, ο Μούσα Σισοκό έπαιξε καλά. Όλο το πιστώνονται αυτοί.

Εγώ είμαι εδώ απλά για να βοηθήσω. Θα μισήσω όποιον πει ότι είχε αντίκτυπο η δική μου παρουσία σε αυτό το ματς. Δεν έκανα τίποτα. Απλά βοήθησα πολύ λίγο…»!

"I made no impact, nothing." The Humble One.

Δημοσιεύτηκε από BBC Sport στις Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ