«Θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά»

«Θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά»

Ο Γάλλος έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ το καλοκαίρι, γεγονός που έχει κάνει γνωστό και στους συμπαίκτες του.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Πολ Πογκμπά έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν καμία πρόθεση να τον αφήσουν να φύγει αν δεν έφτανε στο σύλλογο μια πρόταση που θα ικανοποιούσε στο ακέραιο τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, η αδιαπραγμάτευτη στάση των Άγγλων δεν τους άφησε επιλογή, με τις δυο ομάδες να κάνουν πίσω και τον Γάλλο να παραμένει… φυλακισμένος τη φετινή σεζόν στο Μάντσεστερ.

Ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, πάντως, ο Πογκμπά ετοιμάζεται για ακόμη μια… ηρωική έξοδο, αφού έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει να ασκεί πιέσεις προκειμένου να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» το συντομότερο δυνατό.

Όπως αναφέρει, μάλιστα η «Manchester Evening News», ο 26χρονος μέσος έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις του και στους συμπαίκτες του, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον χρειάζεται μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Πλέον, μένει να φανεί αν η Γιουνάιτεντ θα δεχτεί να τον παραχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι, δεδομένου πως πλέον έχει στο ρόστερ της το πρώην «διαμάντι» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Φερνάντες.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ