Χαμός στην Τσέλσι: «Διώξτε τον Λάμπαρντ, πάρτε τον Ποκετίνο»

Χαμός στην Τσέλσι: «Διώξτε τον Λάμπαρντ, πάρτε τον Ποκετίνο»

Η ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-2) έφερε τον Φρανκ Λάμπαρντ σε πολύ δύσκολη θέση, με τους οπαδούς της Τσέλσι να ζητούν την απομάκρυνσή του και την πρόσληψη του Ποκετίνο!

Η απογοητευτική εμφάνιση και η εντός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της Τσέλσι, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να δέχεται έντονη κριτική από τους οπαδούς των Μπλε για την εικόνα της λονδρέζικης ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι.

Η ήττα από τους «Κόκκινους Διαβόλους» στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η οποία μάλιστα ήταν η τρίτη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή σεζόν, έφερε την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς η Τότεναμ βρίσκεται πλέον στο -1!

Η Τσέλσι μετά από 26 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση με 41 πόντους, ενώ ακολουθούν οι Τότεναμ με 40, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 39 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 38 πόντους. Οι Μπλε δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό φεγγάρι, καθώς έχουν να κερδίσουν από τις 11/1 και το εντός έδρας 3-0 επί της Μπέρνλι. Από τότε έχουν δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Η κατάσταση στο εσωτερικό του αγγλικού συλλόγου μυρίζει… μπαρούτι, με τους πολλούς από τους οπαδούς της Τσέλσι να ζητούν την απόλυση του Φράνκ Λάμπαρντ. Ο θρυλικός παίκτης των Μπλε και νυν τεχνικός της ομάδας βρίσκεται με την πλάτη στην τοίχο και νιώθει πλέον το βάρος που υπάρχει στις πλάτες του.

«Δεν κάνει τις σωστές επιλογές. Δεν βάζει τη σωστή 11άδα. Δεν ξέρει τι κάνει. Δεν πιστεύω ότι γνωρίζει τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες», έγραψε ένας από τους οπαδούς της Τσέλσι στα social media και ακολούθησαν πολλά ακόμα αρνητικά σχόλια: «Απολύστε τον Λάμπαρντ. Δεν είναι ικανός προπονητής», «Απολύστε τον Φρανκ Λάμπαρντ. Γρήγορα. Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο».

Μερικοί μάλιστα έκαναν και τις… εισηγήσεις τους στη διοίκηση της Τσέλσι, ζητώντας από τη διοίκηση του συλλόγου την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. «Απολύστε τον Φράνκι και πάρτε τον Ποκετίνο», ανέφεραν πολλά από τα μηνύματα των οπαδών των Μπλε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες η Τσέλσι ήταν στο +12 από την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά οι απανωτές γκέλες και το θετικό σερί των Πετεινών έριξαν τη διαφορά μόλις στον πόντο. Οι δύο ομάδες μάλιστα κοντράρονται μεταξύ τους το ερχόμενο Σάββατο (22/02) στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την Τσέλσι να υποδέχεται την Τότεναμ, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ