Επικό τρολάρισμα στην Άρσεναλ! (pic)

Επικό τρολάρισμα στην Άρσεναλ! (pic)

O παλαίμαχος αμυντικός της Τότεναμ, Γκράχαμ Ρόμπερτς έγραψε ένα χιουμοριστικό tweet για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Άρσεναλ.

Η εποχή που η Τότεναμ μειονεκτούσε έναντι της Άρσεναλ έχει παρέλθει… Τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Η Τότεναμ είναι πιο ανταγωνιστική στην Premier League, πέρυσι συμμετείχε στον τελικό του Champions League και θα αγωνιστεί σίγουρα την επόμενη σεζόν, σε αντίθεση με τη μισητή συμπολίτισσα της.

Η Άρσεναλ κινείται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα δεν προλαβαίνει την τετράδα. Μόνο μέσω της κατάκτησης του Europa League θα πάρει «εισιτήριο» για το Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακριβώς την κατάσταση της Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε ο παλαίμαχος αμυντικός της Άρσεναλ, Γκράχαμ Ρόμπερτς, προκειμένου να την… trollάρει. Ένα προφίλ στο Twitter ανάρτησε μία φωτογραφία με τρία άδεια καθίσματα και ζήτησε από τους χρήστες να «ονομάστε την ομάδα που δεν θα γέμιζε ούτε αυτή την εξέδρα».

Ο Γκράχαμ άδραξε την ευκαιρία απάντησε «η Άρσεναλ το βράδυ της Πέμπτης». Ήταν ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο για τη μικρή προσέλευση στο Έμιρεϊτς στα παιχνίδια της Άρσεναλ στο Europa League…

https://twitter.com/GrahamRoberts4/status/1230125269433962499?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1230125269433962499&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.spurs-web.com%2Fspurs-news%2Ftottenham-legend-mocks-arsenal-with-brutal-emirates-joke-on-twitter%2F

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ