Τσέλσι: Ολικό λίφτινγκ σχεδιάζει ο Λάμπαρντ

Τσέλσι: Ολικό λίφτινγκ σχεδιάζει ο Λάμπαρντ

Η συντριβή από τη Μπάγερν Μονάχου προκάλεσε την οδυνηρή συνειδητοποίηση ότι η Τσέλσι δεν έχει το ρόστερ για να ανταγωνιστεί το υψηλότερο επίπεδο. Διώχνει και φέρνει κόσμο στο Στάμφορντ Μπριτζ ο Λάμπαρντ.

Μετά το σοκ από το άνετο πέρασμα της Μπάγερν Μονάχου από το Στάμφορντ Μπριτζ με 3-0, ακολούθησε η συνειδητοποίηση ότι η Τσέλσι απέχει πολύ από το υψηλότερο επίπεδο. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους της Ευρώπης και θα χρειαστεί ενίσχυση για να επιστρέψει στο σημείο που ήταν πριν μερικά χρόνια.

Ο Λάμπαρντ παραδέχτηκε μετά το παιχνίδι ότι «έμαθα πολλά για τους παίκτες μου», υπονοώντας ότι αντιλήφθηκε το «ταβάνι» των δυνατοτήτων τους. Ο αγγλικός Τύπος καταγράφει ότι ο Άγγλος προπονητής θα ζητήσει ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ, εάν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει να επαναφέρει την Τσέλσι στους τίτλους.

Στον σχεδιασμό του Λάμπαρντ περιλαμβάνει η πώληση αρκετών βασικών, για τους οποίους κρίνει ότι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Αυτοί είναι ο Άγγλος μέσος Ρος Μπάρκλεϊ, ο Ισπανός γκολκίπερ Κέπα Αριζαμπαλάγκα και ο Βραζιλιάνος μέσος Ζωρζίνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο τελευταίο κόστισαν μαζί 120 εκατομμύρια λίρες…

Ο Λάμπαρντ έχει τοποθετήσει ερωτηματικό δίπλα στα ονόματα των Κουρτ Ζουμά, Γουίλιαν και Πέδρο, καθώς και στους Μάρκος Αλόνσο και Έμερσον. Ο παλαίμαχος σταρ των «μπλε» θα συνεχίσει την αξιολόγηση του, αφού ξέρει ότι δεν μπορεί να φέρει όσους νέους θέλει στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Όμως, ο Λάμπαρντ θα ζητήσει τουλάχιστον τέσσερις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, ανάλογης αξίας με τον επιθετικό του Άγιαξ, Χακίμ Ζίγιετς, ο οποίος θα μετακομίσει στο Λονδίνο τον Ιούνιο. Οι πρώτες φήμες αναφέρουν ότι ο Λάμπαρντ θέλει τον αριστερό μπακ της Λέστερ, Μπεν Τσίλβελ και τον γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Όμπλακ, αλλά όλα είναι στη θεωρία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ