Περνάει σε αραβικά χέρια η Νιουκάσλ!

Περνάει σε αραβικά χέρια η Νιουκάσλ!

Ο Άγγλος ιδιοκτήτης των «ανθρακωρύχων» Μάικ Άσλεϊ συμφώνησε να πουλήσει τις μετοχές του!

Σε νέα εποχή μπαίνει η Νιουκάσλ, μετά τη διαφαινόμενη πώληση των μετοχών του Άγγλου επιχειρηματία, Μάικ Άσλεϊ, σε αραβικό επενδυτικό fund. Το Sky Sports μετέδωσε ότι ο Άσλεϊ συμφώνησε με τη διαμεσολαβητική εταιρία PCP Capital Group, η οποία είχε παίξει τον αντίστοιχο ρόλο για την ανάμειξη του Σεΐχη Μανσούρ στη Μάντσεστερ Σίτι το 2009.

Ο αγγλικός σταθμός δεν διευκρινίζει ποιος είναι ο Άραβας κροίσος ο οποίος θα αγοράσει το πλειοψηφικό μετοχικό ποσοστό των «ανθρακωρύχων». Όμως, τους προηγούμενους μήνες ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν είχε συνδεθεί έντονα με τη Νιουκάσλ.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Άσλεϊ και η PCP θα υπογράψουν ένα μνημόνιο συνεργασίας 31 σελίδων, για να διασφαλίσουν τη διαδικασία μέχρι την οριστική μεταβίβαση των μετοχών στον αγοραστή.

Ο Μάικ Άσλεϊ θα εισπράξει 340 εκατομμύρια λίρες και θα αποχωρήσει μετά από πολλά χρόνια στην ιδιοκτησία της βορειοαγγλικής ομάδας. Μία εξέλιξη που θα τον ανακουφίσει, αφού ο Άγγλος επιχειρηματίας ήταν ανεπιθύμητος στο Σεντ Τζέιμς Παρκ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ