Χωρίς Τζέραρντ και Ανρί η κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών του ESPN

Χωρίς Τζέραρντ και Ανρί η κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών του ESPN

Το ESPN έφτιαξε τη δική του καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών στην Premier League, με τις απουσίες των Τιερί Ανρί και Στίβεν Τζέραρντ να είναι οι πιο τρανταχτές.

Τη δική του κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών, στη Premier League, διαμόρφωσε το ESPN, με τις επιλογές του αμερικανικού δικτύου να προκαλούν εύλογα ερωτηματικά και ποικίλες απόψεις.

Συγκεκριμένα, οι πιο σοβαρές ενστάσεις έχουν να κάνουν με την παράλειψη του Στίβεν Τζέραρντ από τη μεσαία γραμμή, στην οποία προτιμήθηκαν οι Φρανκ Λάμπαρντ, Ρόι Κιν και Πατρίκ Βιεϊρά.

Το πιο εξωφρενικό, όμως, ήταν ότι ο Τζέραρντ δεν βρίσκεται καν στην οκτάδα των αναπληρωματικών, σε μια μάλλον άστοχη επιλογή των ανθρώπων του αθλητικού Μέσου.

Αξιοσημείωτη και η απουσία του Τιερί Ανρί από την all star ενδεκάδα, ο οποίος έμεινε στον πάγκο και έναντι αυτού πήρε φανέλα βασικού ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μαζί με τους Σέρχιο Αγκουέρο και Άλαν Σίρερ.

Από κει και πέρα, για τη θέση του τερματοφύλακα επιλέχθηκε όχι άδικα ο Πίτερ Σμάιχελ, η αμυντική τετράδα απαρτίζεται από τους Γκάρι Νέβιλ, Ρίο Φέρντιναντ, Τζον Τέρι και Άσλεϊ Κόουλ.

Στον πάγκο βρέθηκαν οι Τσεχ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κομπανί, Σκόουλς, Μπέκαμ, Αζάρ, Ανρί, ενώ προπονητής επιλέχθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ