Μπέλαμι: «Η Γιουνάιτεντ θέλει άλλα τέσσερα χρόνια για να φτάσει τις Σίτι-Λίβερπουλ»

Μπέλαμι: «Η Γιουνάιτεντ θέλει άλλα τέσσερα χρόνια για να φτάσει τις Σίτι-Λίβερπουλ»

Ο Γκρέγκ Μπέλαμι τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν χρειάζεται άλλα τέσσερα χρόνια για να φτάσει το επίπεδο των Σίτι και Λίβερπουλ.

Την πεποίθηση ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται άλλα τέσσερα χρόνια για να φτάσει το επίπεδο των Σίτι-Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Κρεγκ Μπέλαμι.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπορεί να έκαναν κίνηση ουσίας με την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες και να είναι το απόλυτο φαβορί και για την απόκτηση του Τζέισον Σάντσο, ωστόσο σύμφωνα με τον Μπέλαμι χρειάζονται ακόμα περισσότερα για να μπορούν να ανταγωνιστούν τις Σίτι και Λίβερπουλ.

Ο άλλοτε παίκτης τόσο των Πολιτών, όσο και των Reds, μιλώντας στο Sky Sports, τόνισε ότι η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορεί να βρισκοτάν σε πολύ καλό φεγγάρι πριν σταματήσει το πρωτάθλημα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όντας 11 παιχνίδια αήττητη, άλλα χρειάζεται πολλά βήματα ακόμα για να πλησιάσει το επίπεδο των Σίτι και Λίβερπουλ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε στο Sky Sports:

«Η πανδημία του κορωνοϊου χτύπησε την κατάλληλη στιγμή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι μιλάνε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο θα της χρειστεί άλλα τρία με τέσσερα χρόνια για να φτάσει στο επίπεδο των Σίτι και Λίβερπουλ.

H ισορροπία που έχουν ως ομάδες η Σίτι και η Λίβερπουλ, ο τρόπος που παίζουν και η ένταση που βγάζουν στο παιχνίδι τους είναι απίστευτος. Βρίσκονται πολύ μπροστά από οποιανδήποτε ομάδα στην Premier League αυτήν την στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ