Λίβερπουλ : Σενάρια για πρόωρη ενσωμάτωση του Κεϊτά

Λίβερπουλ : Σενάρια για πρόωρη ενσωμάτωση του Κεϊτά

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο Ναμπί Κεϊτά που αγωνίζεται στη Λειψία ενδεχομένως μεταβεί νωρίτερα στη Λίβερπουλ.

H Λίβερπουλ σχεδιάζει να ενσωματώσει τον Ναμπί Κεϊτά νωρίτερα απ’ ότι είχε συμφωνηθεί με τη Λειψία. Οι κόκκινοι το περασμένο καλοκαίρι είχαν αποκτήσει τον 22χρονο μέσο από τη Γουινέα έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων λιρών. Η συμφωνία των δύο πλευρών όμως έλεγε ότι ο παίκτης θα παραμείνει στη γερμανική ομάδα τη φετινή σεζόν και μετά το τέλος της θα πάει στο Μερσεϊσάιντ.

Ωστόσο, έπειτα από τη φυγή του Φίλιπε Κουτίνιο, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ έχει προβληματιστεί και φυσικά θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του. Σύμφωνα με τη Mirror, ο αγγλικός σύλλογος σκέφτεται να φέρει από τώρα τον Κεϊτά στο Άνφιλντ.

Αλλά, για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταβάλλει στους Γερμανούς ένα ποσό επιπλέον χρημάτων. Το ποσό αυτό κυμαίνεται ανάμεσα στις 13 έως 17,5 εκατ. λίρες (15-20 εκατ. ευρώ). Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει αυτή η ενέργεια από πλευράς Λίβερπουλ και φυσικά αν δεχτεί να παραχωρήσει τώρα τον παίκτη η Λειψία. Αυτό διότι οι ιθύνοντές της υπολογίζουν στον παίκτη ενόψει της συνέχειας στηv Bundesliga και της φάσης των 32 του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ