«Πάρτι» για την Ολλανδία με το Γιβραλτάρ (6-0) – Έκλεισε θέση για Κατάρ με… σόου η Γερμανία (0-4)

«Πάρτι» για την Ολλανδία με το Γιβραλτάρ (6-0) – Έκλεισε θέση για Κατάρ με… σόου η Γερμανία (0-4)

Εύκολο βράδυ για την Ολλανδία, που δεν είχε προβλήματα με το Γιβραλτάρ και επικράτησε με 6-0 για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αεράτο διπλό μέσα στη Βόρεια Μακεδονία για τη Γερμανία που «καθάρισε» με 4-0 και εξασφάλισε τη θέση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Εύκολο βράδυ για την Ολλανδία, που δεν είχε προβλήματα με το Γιβραλτάρ και επικράτησε με 6-0 για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αεράτο διπλό μέσα στη Βόρεια Μακεδονία για τη Γερμανία που «καθάρισε» με 4-0 και εξασφάλισε τη θέση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Ολλανδία – Γιβραλτάρ 6-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, η Ολλανδία έφτασε εύκολα στη νίκη απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ, επικρατώντας με 6-0. Δύο γκολ και ένα χαμένο πέναλτι για τον Ντεπάι που έγραψε ιστορία.

Μόλις εννιά λεπτά χρειάστηκαν στους Ολλανδούς για να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν κεφάλι στο παιχνίδι. Σκόρερ ο αρχηγός, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, που εκμεταλλεύτηκε την τραγική αμυντική λειτουργεία του Γιβραλτάρ και εντελώς ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά για το 1-0 στο 9ο λεπτό.

Οι «οράνιε» κέρδισαν πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατάφερε να βγάλει την εκτέλεση του Μέμφις Ντεπάι, κρατώντας το σκορ στο 1-0!

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ωστόσο πήρε το αίμα του πίσω. Και μάλιστα πολύ σύντομα… Δύο λεπτά αργότερα, ο Μέμφις πήρε την πάσα του Κλάασεν και σε κενή εστία έγραψε το 2-0, με τον ίδιο να διαμορφώνει το 3-0 του πρώτου μέρους από τα έντεκα βήματα στις καθυστερήσεις.

Με τα συγκεκριμένα τερματα, ο Ντεπάι έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε τα 14 γκολ με το εθνόσημο μέσα στο 2021 και έγινε ο Ολλανδός που έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα με την πατρίδα του σε ένα ημερολογιακό έτος.

Στο ίδιο τέμπο συνέχισε και στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φαν Χάαλ, που έκανε το 4-0 στο 48ο λεπτό με τον Ντάμφρις. Το… πάρτι, έκλεισαν οι Νταντζούμα και Μάλεν.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Νίλαντ, Πέντερσεν, Στράντμπεργκ, Χάντσε Όλσεν (88’ Γκάμπριελσεν), Μέλινγκ, Ντέλι (64’ Γιόνσεν), Όντεγκααρντ (82’ Γκρέγκερσεν), Χάουγκε (46’ Όρσνες), Ελιουνούσι, Θόρστβεντ (64’ Μπερίσα)

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Σάρκιτς, Ραντούνοβιτς (82’ Μπετσιράι), Τομάσεβιτς, Βούγιασιτς, Βέσοβιτς, Γιάνκοβιτς, Στσέκιτς (76’ Γιόβοβιτς), Κόσοβιτς (46’ Όσμαϊτς), Μάρουσιτς, Γιόβετιτς, Χακσαμπάνοβιτς (67’ Ντζούρντζεβιτς)

Η βαθμολογία
Γερμανία 21 (23-3)
Ρουμανία 13 (11-8)
Βόρεια Μακεδονία 12 (15-10)
Αρμενία 12 (8-11)
Ισλανδία 8 (11-15)

Λιχτενστάιν 1 (2-23)

Βόρεια Μακεδονία – Γερμανία 0-4

Με ένα δεύτερο ημίχρονο… φωτιά, η Γερμανία έκανε «σμπαράλια» τη Βόρεια Μακεδονία και έφυγε με το διπλό (0-4), σφραγίζοντας το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Παρότι το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό, ο Βέρνερ έφτασε κοντά στο γκολ, σημαδεύοντας το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο τα «πάντσερ» καθάρισαν και έκαναν το καθήκον τους.

Με άρωμα από… Τσέλσι, η ομάδα του Φλικ άνοιξε το σκορ με τον Χάβερτς στο 50ο λεπτό. Ο Τίμο Βέρνερ πήρε τη σκυτάλη και με δύο γκολ στο 70′ και στο 73′ έβαλε… ταφόπλακα στο παιχνίδι, πριν γράψει το τελικό 4-0 ο Μουσιάλα στο 83ο λεπτό.

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ντιμιτριέβσκι, Ριστόβσκι (77’ Ασκόβσκι), Μουσλίου, Βελικόβσκι, Αλιόσκι, Κοσταντίνοβ (77’ Ριστέβσκι), Νικόλοβ, Αντέμι, Τσουρλίνοβ, Γιάχοβιτς (58’ Μιόβσκι), Ελμάς

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κέρερ, Ράουμ, Ζίλε, Κλόστερμαν, Κίμιχ, Γκορέτσκα (61’ Βιρτς), Χάβερτς (61’ Αντεγεμι), Μίλερ (80’ Νοϊχάους), Γκνάμπρι (74’ Χόφμαν), Βέρνερ (74’ Μουσιάλα)

Η βαθμολογία:

Ολλανδία 19 (29-6)

Νορβηγία 17 (15-6)

Τουρκία 15 (19-15)

Μαυροβούνιο 11 (11-11)

Λετονία 5 (8-13)

Γιβραλτάρ 0 (3-34)

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς:

Λευκορωσία – Τσεχία 0-2

Εσθονία – Ουαλία 0-1

Λετονία – Τουρκία 1-2

Νορβηγία – Μαυροβούνιο 2-0

Κροατία – Σλοβακία 2-2

Σλοβενία – Ρωσία 1-2

Ισλανδία – Λιχτενστάιν 4-0

Ρουμανία – Αρμενία 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ