Ο Κέιν θέλει να παίξει με το Σαν Μαρίνο λόγω… ρεκόρ

Ο Κέιν θέλει να παίξει με το Σαν Μαρίνο λόγω… ρεκόρ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μπορεί να θέλει να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον στο ματς με το Σαν Μαρίνο, όμως ο Χάρι Κέιν θέλει να αγωνιστεί, καθώς κυνηγάει να «σπάσει» ένα ρεκόρ.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, φιλοξενείται απόψε (21:45) από την αντίστοιχη του Σαν Μαρίνο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει την νίκη και την απ΄ ευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2022, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Δεδομένης της δυναμικότητας του αντιπάλου, ο Αγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων, ωστόσο ο Χάρι Κέϊν έχει έναν ιδιαίτερο λόγο για να παίξει το βράδυ και να σκοράρει όσες περισσότερες φορές μπορεί.

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», έχει σημειώσει 44 γκολ (σ.σ. όσα και ο Τζίμι Γκριβς) με το «εθνόσημο» στο στήθος και θέλει να ξεπεράσει στην κορυφή του σχετικού πίνακα, τον Γουέϊν Ρούνεϊ, ο οποίος παραμένει επικεφαλής με 53 τέρματα. Πίσω από τον Ρούνεϊ και μπροστά από τον Κέϊν, βρίσκονται ο Μπόμπι Τσάρλτον με 49 και ο Γκάρι Λίνεκερ με 48 τέρματα.

«Αφήστε με να τους αντιμετωπίσω», τιτλοφορείται σήμερα το πρωί η «Daily Mirror», αναφερόμενη στον επιθετικό της Τότεναμ, ο οποίος εάν σκοράρει απόψε, θα φθάσει τα 13 γκολ με την εθνική ομάδα σε ένα ημερολογιακό έτος, επίδοση που δεν έχει καταφέρει κανένας Αγγλος διεθνής μέχρι σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ