Φαβορί ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο για τον πάγκο της εθνικής Ουρουγουάης

Φαβορί ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο για τον πάγκο της εθνικής Ουρουγουάης

Ο Όσκαρ Ταμπάρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Ουρουγουάης έπειτα από 15 χρόνια, με τον προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ Μαρσέλο Γκαγιάρδο να είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης αποφάσισε να λύση την συνεργασία της με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Όσκαρ Ταμπάρες. Έτσι μετά από 15 χρόνια Όσκαρ Ταμπάρες και εθνική Ουρουγουάης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με τον 74χρονο τεχνικό να πληρώνει την πολύ κακή πορεία της ομάδας στα προκριματικά, που την έχει φέρει κοντά στο να χάσει το… τρένο του Κατάρ.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ταμπάρες, είναι το όνομα του προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ Μαρσέλο Γκαγιάρδο. O 53χρονος Αργεντίνος τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της Ρίβερ εδώ για επτά χρόνια, ενώ έχει υπηρετήσει την ομάδα και ως ποδοσφαιριστής. Με τους «εκατομμυριούχους» έχει κατακτήσει δύο Κόπα Λιμπρεταδόρες (2015, 2018), και θεωρείται ένας από τους πιο ικανούς τεχνικούς στην Λατινική Αμερική.

Η εθνική Ουρουγουάης αγνοεί την νίκη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες στην προκριματική φάση στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, με τον αγώνα κόντρα στην Παραγουάη στις 27 Ιανουαρίου να θεωρείται «τελικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ