Εθνική Βραζιλίας – Επέστρεψαν Κουτίνιο και Ντάνι Άλβες

Εθνική Βραζιλίας – Επέστρεψαν Κουτίνιο και Ντάνι Άλβες

Επιστρέφει στην Εθνική Βραζιλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ύστερα από ενάμιση χρόνο απουσίας ο Φιλίπε Κουτίνιο.

Την αποστολή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Νοέμβριο στο Κατάρ ανακοίνωσε ο Τίτε.

Ο 60χρονος ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας για τους δύο πρώτους αγώνες της εθνικής ομάδας το 2022, με τον Ισημερινό (27/1) και την Παραγουάη (2/2) πήρε μαζί του 26 παίκτες στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο μεσοεπιθετικός της Άστον Βίλα ύστερα από ενάμιση χρόνο απουσίας, επιστρέφει στη «σελεσάο», ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα από τον περασμένο Νοέμβριο. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Νεϊμάρ λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Άλισον(Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι ), Γουέβερτον (Παλμέιρας)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Έμερσον Ρόγιαλ (Τότεναμ), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Άλεξ Τέλες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μαρκίνιος (Παρί ΣΖ), Γκαμπιέλ Μαγκαλάες (Άρσεναλ), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Έντερ Μιλιτάο(Ρεάλ Μαδρίτης).

ΜΕΣΟΙ: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φαμπίνιο(Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζέρσον(Μαρσέιγ) ,Μπρούνο Γκιμαράες(Λιόν), Φιλίπε Κουτίνιο (Άστον Βίλα), Λούκας Πακετά (Λιόν).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ραφίνια (Λιντς), Άντονι (Άγιαξ), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Έβερτον Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Γκάμπριελ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι ), Γκάμπι (Φλαμένγκο), Ματέους Κούνια (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ