Πάρτι Μέσι στο Περού και 0-2 η Αργεντινή – Κάζο για την Βραζιλία στην Ουρουγουάη (2-0)

Πάρτι Μέσι στο Περού και 0-2 η Αργεντινή – Κάζο για την Βραζιλία στην Ουρουγουάη (2-0)

Ο Μέσι πήρε από το χέρι την Αργεντινή και με δύο γκολ της έδωσε τη νίκη στο Περού (0-2), ενώ η Ουρουγουάη έπιασε τη Βραζιλία στη δεύτερη θέση, με το 2-0 στο Μοντεβιδέο.

Οσο ο Μέσι σκοράρει η Αργεντινή κερδίζει και με τα δύο γκολ που πέτυχε ο «Pulga» στο Περού έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (0-2), που συνεχίζει με το απόλυτο, 4 στα 4, στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Η μεγάλη χαμένη αυτού του παραθύρου των προκριματικών είναι η Βραζιλία, αφού μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βενεζουέλα, γνώρισε την ήττα από την Ουρουγουάη στο Μοντεβιδέο με 2-0 και έμεινε στη δεύτερη θέση, σε τριπλή ισοβαθμία.

Διαβάστε επίσης: Τρίτη χειρότερη επιθετική επίδοση στην Euroleague με τους 53 πόντους

Για την Ουρουγουάη το σκορ άνοιξε ο Νούνιεζ, με κεφαλιά στο 42′, για να κλειδώσει τη νίκη ο Νίκολας Ντε Λα Κρουζ στο 77ο λεπτό για το τελικό 2-0.

Ο Μέσι πέτυχε και τα δύο γκολ που έδωσαν τη νίκη στην Αργεντινή από το πρώτο ημίχρονο στη Λίμα. Στο 32′ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και 10 λεπτά αργότερα, στο 42′ διαμόρφωσε το τελικό 0-2, ενώ σημείωσε ακόμη ένα γκολ στο 57′, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ανανεωμένη Βενεζουέλα συνέχισε της εξαιρετικές εμφανίσεις και επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Χιλής. Ο Σοτέλντο στο 45+1′ πέτυχε το πρώτο γκολ, για να κλειδώσει τη νίκη ο Ροντόν στο 72ο λεπτό και ο Μασίς να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση απέναντι στην παρέα του Αλέξις Σάντσες.

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά πέτυχε η Παραγουάη, κόντρα στη Βολιβία, με 1-0 και χρυσό σκόρερ τον Σανάμπρια στο 69ο λεπτό να δίνει τη νίκη στη χώρα του.

Εκουαδόρ και Κολομβία έμειναν στο 0-0, με τους Κολομβιανούς να βλέπουν το VAR να τους ακυρώνει 2 γκολ, του Ντίαζ στο 37΄και του Κουέστα στο 63′ για οφσάιντ, ενώ ο παίκτης της Λίβερπουλ αστόχησε και σε πέναλτι στο 61ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε ο Μαρτίνεζ.

Η βαθμολογία στον όμιλο της Λ. Αμερικής: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ