Κουλιμπαλί : «Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω»

Κουλιμπαλί : «Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω»

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί μίλησε για τις φήμες περί αποχώρησής του από την Νάπολι.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί αποτελεί ένα από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης την φετινή σεζόν. Η χρονιά που έχει διανύσει με την φανέλα της Νάπολι σε Ιταλία και Ευρώπη είναι από τις καλύτερες του, με αποτέλεσμα να έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Ο 29χρονος στόπερ βρίσκεται αρκετά κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο ο ίδιος μίλησε για το θέμα της αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, είπε στο «Gazzetta dello Sport»: «Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη εδώ και αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Δεν μου αρέσει να είμαι γνωστός ως ο «κ. 100 εκατ. ευρώ». Το πόσο είναι η χρηματιστηριακή μου αξία θα το κρίνουν άλλοι και όχι ο κόσμος.Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να δίνω το 100% στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα. Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω. Θα χρειαστεί να βρούμε μία λύση και θα το κάνουμε. Είμαι σίγουρος γι αυτό. Θα δούμε τι θα μου προτείνει ο πρόεδρος για την ανανέωση μου. Αν είναι εφικτό βλέπω να ολοκληρώνω την καριέρα μου στην Νάπολι.»

Φέτος, έπαιξε σε συνολικά 27 παιχνίδια, όντας το βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Νάπολι, στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Κώστα Μανωλά. Όπως είχε αναφέρει και ο Ντε Λαουρέντις, μόνο με μία πρόταση κοντά στα 100 εκ. ευρώ, θα παραχωρηθεί ο Σενεγαλέζος αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ