Ρέμπιτς : Μετωπική επίθεση σε τρεις παίκτες της Γιουβέντους

Ρέμπιτς : Μετωπική επίθεση σε τρεις παίκτες της Γιουβέντους

Ο Άντε Ρέμπιτς μίλησε με επιθετικό ύφος για τρεις ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς τους στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Μίλαν.

Στο ντέρμπι που διεξήχθη πριν από μερικές ημέρες για την 31η αγωνιστική της Serie A ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους, οι «ροσονέρι» γύρισαν το εις βάρος τους 2-0 και επικράτησαν με 4-2.

Εκτός από το αποτέλεσμα ο επιθετικός της ομάδας του Μιλάνου, Άντε Ρέμπιτς, θυμάται και την αγωνιστική συμπεριφορά των Γκονζάλο Ιγκουαΐν, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Βόιτσεχ Σέζνι όπως δήλωσε στο ιταλικό περιοδικό «Sportweek».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Υπάρχουν δύο Ρέμπιτς. Στην ιδιωτική ζωή μου είμαι πολύ ήρεμος, αποτραβιέμαι επειδή δεν μου αρέσει ο κόσμος να συζητάει για μένα.

Στο χορτάρι υπάρχει ένας άλλος Άντε, που ενοχλεί τους πάντες. Σε κάποια στιγμή λοιπόν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Γιουβέντους είπα κάτι στον Ιγκουαΐν.

Δεν είμαι φαν παικτών όπως εκείνος, που είναι μεγαλόσωμοι και δυνατοί και παρόλα αυτά κάθονται τρία λεπτά κάτω κάθε φορά που τους αγγίζεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπερναρντέσκι και το ίδιο συνέβη και με την ΣΠΑΛ.

Ο Ιμπραΐμοβιτς για παράδειγμα δέχεται αρκετά χτυπήματα αλλά σηκώνεται αμέσως χωρίς να παραπονιέται. Οι άλλοι κλαίνε πάρα πολύ. Είπα κάτι στον Ιγκουαΐν και ο Σέζνι μου είπε: «Χάνετε 2-0, μην είσαι αλαζόνας».

Δεν του απάντησα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα το έκανα, επειδή ένα από τα πράγματα που δεν μου αρέσει είναι όταν με υποτιμούν. Αυτή τη φορά ωστόσο δεν άνοιξα το στόμα μου. Απάντησα με διαφορετικό τρόπο στον Σέζνι…

Είμαι δυνατός πνευματικά, όποιος μου επιτεθεί, μου δίνει κίνητρα».

Σημειώνεται ότι ο Κροάτης έβαλε το τέταρτο γκολ της Μίλαν στην ανατροπή της κόντρα στη «βέκια σινιόρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ