Ίντερ – Φιορεντίνα 4-3

Ίντερ – Φιορεντίνα 4-3

Η Ίντερ έχανε (2-3) μέχρι το 87ο λεπτό αλλά με τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις, επικράτησε 4-3 της Φιορεντίνα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A.

Η Ίντερ έριξε τη Φιορεντίνα στο καναβάτσο.

Παρότι έχανε (3-2) μέχρι το 87ο λεπτό, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε νίκησε 4-3 τη Φιορεντίνα για τη 2η αγωνιστική της Serie A σε ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη.

Οι «βιόλα» πήραν το προβάδισμα στην πρώτη φάση του αγώνα. Στο 3ο λεπτό, ο Μποναβεντούρα έδωσε στον Κουαμέ κι αυτός με πλασέ νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 0-1.

Παρότι είχε σε όλο το πρώτο ημίχρονο τον έλεγχο και την κατοχή, η Ίντερ δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις τη Φιορεντίνα. Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Λαουτάρο έφυγε στην κόντρα και με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1 για τους «νερατζούρι».

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά τυχεροί στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, καθώς πήραν το προβάδισμα με έναν τυχερό τρόπο.

Στο 52ο λεπτό, ο Λαουτάρο, μετά από τρομερή ενέργεια, έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Τσεκερίνι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.

Ωστόσο, η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε άμεσα και μάλιστα… εις διπλούν.

Στο 57ο λεπτό, ο Καστροβίλι με σουτ από κοντά έκανε το 2-2 και έξι λεπτά αργότερα, ο Ριμπερί με μια καταπληκτική ασίστ έβγαλε στον κενό χώρο τον Κιέζα, ο οποίος με ιδανικό τελειώμα έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Φιορεντίνα (2-3).

Η ομάδα του Κόντε, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Δεν παράτησε το ματς κι όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά κατάφερε να πάρει και τη νίκη με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά.

Στο 87ο λεπτό, ο Χακίμι βρήκε από τα δεξιά τον Λουκάκου, ο οποίος από κοντά έκανε το 3-3 και στο 89ο λεπτό ο Ντ’ Αμπρόζιο με κεφαλιά λύτρωσε την Ίντερ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γιανγκ (65’ Ασράφ), Κολάροβ, Ντ’Αμπρόζιο, Μπαζτόνι, Πέρισιτς (78’ Σάντσες), Μπαρέλα (75’ Ναϊνγκολάν), Μπρόζοβιτς (75’ Βιδάλ), Έρικσεν (64’ Σένσι), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Μπιράγκι, Κάσερες, Τσεκερίνι, Μιλένκοβιτς, Ριμπερί (83’ Κουτρόνε), Μποναβεντούρα (61’ Βαλέρο), Αμραμπάτ, Καστροβίλι, Κιέζα (69’ Λιρόλα), Κουαμέ (61’ Βλάχοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ