«Υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία για Μανωλά»

«Υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία για Μανωλά»

Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Κώστα Μανωλά ενώ διέρρευσαν φήμες για ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον Έλληνα αμυντικό.

Ο Φάμπιο Καπέλο παραχώρησε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Corriere Dello Sport» με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής (22/11) ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μίλαν για τη Serie A. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον Κώστα Μανωλά τονίζοντας τη χημεία του με τον Καλιντού Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Γκατούζο έδωσε ένα μαχητικό πνεύμα στη Νάπολι. Αλλά έχει κάνει επίσης περισσότερα. Παρουσίασε ένα παιχνίδι με ποιότητα και φαντασία σε επίθεση. Και έπειτα έχει ένα ζευγάρι κεντρικών αμυντικών τεράστιου βάθους, επειδή ο Μανωλάς και ο Κουλιμπαλί μαζί, είναι γεμάτοι εξουσία».

Επιπλέον ο Ιταλός μάνατζερ, Βιτσέντζο Μοράμπιτο, έπλεξε το εγκώμιο του 29χρονου Ελληνα στόπερ κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Radio Goal» τονίζοντας ότι υπάρχουν ομάδες από την Αγγλία που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Προσοχή για το μέλλον του Έλληνα. Θα μπορούσε να καταλήξει στην Αγγλία ήδη από την αγορά του επόμενου Ιανουαρίου. Από όσα καταλαβαίνω υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόδοσή του. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική του θέληση. Αν θέλει να φύγει, υπάρχει χώρος αλλού για αυτόν. Η Νάπολι δεν θα αντισταθεί εάν παρουσιαστεί κατάλληλη προσφορά, δεν θα αντισταθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ