Serie A : Μπορεί και χωρίς Ζλάταν η Μίλαν, βαθμολογική ανάσα για Μπολόνια

Serie A : Μπορεί και χωρίς Ζλάταν η Μίλαν, βαθμολογική ανάσα για Μπολόνια

Η Μίλαν πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Φιορεντίνα και η Μπολόνια επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Κροτόνε για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Η Μίλαν νίκησε στο «Σαν Σίρο» με 2-0 τη Φιορεντίνα χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Επίσης η Μπολόνια ανάσανε βαθμολογικά κερδίζοντας εντός έδρας με 1-0 την Κροτόνε για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Μίλαν-Φιορεντίνα 2-0

Η Μίλαν δεν είχε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην αποστολή αλλά έδειξε στο «Σαν Σίρο» ότι μπορεί και χωρίς αυτόν κόντρα στη Φιορεντίνα. Στο 17ο λεπτό του αγώνα, ύστερα από κόρνερ, ο Κέσι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρομανιόλι με δεύτερη άνοιξε το σκορ για τους «ροσονέρι».

Στο 21′ οι «βιόλα» είχαν δοκάρι με τον Βλάχοβιτς και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαλεμέκερς κέρδισε πέναλτι από τον Πετσέλα. Ο Κέσι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και διαμόρφωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 37′ η ομάδα του Πιόλι κέρδισε κι άλλο πέναλτι με τον Κεσί να εκτελεί και τον Ντραγκόφσκι να αποκρούει αυτή τη φορά. Ως εκ τούτου, το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Κίερ, Ρομανιόλι, Ερνάντες, Κέσι, Σαλεμέκερς (92′ Νταλότ), Τονάλι (82′ Χάουγκε), Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς, Ντίας (75′ Κρούνιτς)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόφσκι, Πετσέλα, Μιλένκοβιτς, Πουλγκάρ, Κάσερες (60′ Λιρόλα), Μπιράγκι, Καστροβίλι (77′ Βαλέρο), Καγιεχόν (46′ Μποναβεντούρα), Αμραμπάτ, Ριμπερί (68′ Κουτρόνε), Βλάχοβιτς (77′ Κουαμέ)

Μπολόνια-Κροτόνε 1-0

Σημαντικό τρίποντο πήρε η Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» κόντρα στην Κροτόνε. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Ο Κόρντατζ έκανε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Σανσόνε. Στην επαναφορά ο Παλάσιο βρήκε το δοκάρι και ο Σοριάνο με κεφαλιά έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντανίλο, Ντε Σιλβέστρι, Τομιγιάσου, Χίκεϊ, Σβάνμπεργκ (75′ Ντομίνγκες), Σοριάνο, Σκούτεν, Ορσολίνι (18′ Σανσόνε), Μπάροου (87′ Βινιάτο), Παλάσιο

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κόρντατζ, Λουπέρτο, Μαρόνε (46′ Κουόμο), Μαγκαγιάν (59′ Γκόλεμιτς), Ρέκα (79′ Κροτσιάτα), Βούλιτς (59′ Ντράγκους), Πετριτσιόνε, Μολίνα, Μεσίας, Σίμι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ