Ρόμα – Τορίνο 3-1 : Τρίποντο τετράδας για τη Ρόμα

Ρόμα – Τορίνο 3-1 : Τρίποντο τετράδας για τη Ρόμα

Οι Τζιαλορόσι επικράτησαν (3-1) εύκολα της Τορίνο, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εύκολο βράδυ είχε η Ρόμα κόντρα στην Τορίνο.

Οι Τζιαλορόσι επικράτησαν με 3-1, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της Serie A. Η Ρόμα έχει πλέον 24 πόντους και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και τη Μίλαν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν σε δύσκολη θέση, όντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 πόντους.

Μόλις στο 14’ η Τορίνο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σίνγκο με 2η κίτρινη κάρτα.

Η Ρόμα πίεσε και στο 27ο λεπτό ο Σάβιτς απέκρουσε το σουτ του Μαντσίνι αλλά ο Μχιταριάν με νέο σουτ έκανε το 1-0. Στο 42’ ο Μπρέμερ έκανε πέναλτι στον Ντζέκο και ο Βερετού το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0.

Στο 68’ η Ρόμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ, όταν ο Πελεγκρίνι με όμορφο σουτ έκανε το 3-0. Η Τορίνο μείωσε στο 73ο λεπτό. Ο Λόπεθ απέκρουσε το σουτ του Εντέρα αλλά ο Μπελότι με νέο σουτ από το Μεντί έκανε το 3-1.

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Σμόλινγκ, Πέρες (46’ Κάρσντορπ), Σπινάτσολα (71’ Καλαφιόρι), Μαντσίνι (46’ Κουμπουλα), Ιμπάνιεθ, Μχιταριάν, Βερετού, Πελεγκρίνι, Βιγιάρ (60’ Μαγιοράλ), Ντζέκο (60’ Πέδρο)

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Βόιβοντα, Λιάνκο, Μπρέμερ, Μπουοντζιόρνο (77’ Μπονατσόλι), Σινγκο, Μεϊτέ (46’ Ρινκόν), Λινέτι, Λούκιτς (46’ Σέγκρε), Γκόιακ (23’ Ανσάλντι, 45’ Εντέρα), Μπελότι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ