Μίλαν – Σαμπντόρια 1-0

Μίλαν – Σαμπντόρια 1-0

Η Μίλαν τα έκανε… όλα. Σκόραρε, έχασε πέναλτι είχε δοκάρι και της ακυρώθηκε γκολ μέσω VAR. Οι ροσονέρι μετά από όλα αυτά, κατάφεραν να νικήσουν με 1-0 τη Σαμπντόρια και αν επεκτείνουν το αήττητο σερί τους σε επτά ματς.

Η Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο, φαίνεται να βρίσκει τελικά βηματισμό. Μετά από ένα… νωθρό ξεκίνημα, οι ροσονέρι τρέχουν ένα σερί 7 αήττητων παιχνιδιών στην Serie A και πλέον έχον ανέβει στην 6η θέση, πιάνοντας στην ισοβαθμία τη Σαμπντόρια.

Στο ματς του Τζουζέπε Μεάτσα, μπορούμε χωρίς ιδιαίτερη υπερβολή να πούμε πως υπήρχε μόνο μια ομάδα, η Μίλαν. Ο Ροντρίγκεζ μπορεί να έχασε πέναλτι στο 7’, αλλά ο Μποναβεντουρα, μετά από ασίστ του Καλάμπρια, έκανε το 1-0 στο 13’. Το 1-0 έμελλε να είναι το σκορ ημιχρόνου μάλιστα αφού ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ του Μπονούτσι στο 45’, μέσω VAR.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε και πάλι έναν… ροσονέρο μονόλογο. Ο Τσαλχάνογλου είδε μία φορά το δοκάρι (52’) και μία τον Βιβιάνο (76’)  να του αρνούνται το γκολ, με τον γκολκίπερ της «Ντόρια» να νικά και τον Καλάμπρια (89’). Τελικό σκορ λοιπόν 1-0 για την Μίλαν, αφού ο Καπράρι έχασε στο 90’ την μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων για να ισοφαρίσουν το ματς στο 90’.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ