Κόντε για Μουρίνιο: «Υπάρχει σεβασμός, του εύχομαι το καλύτερο»

Κόντε για Μουρίνιο: «Υπάρχει σεβασμός, του εύχομαι το καλύτερο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει στο ιταλικό ποδόσφαιρο για να αναλάβει τη Ρόμα και ο Αντόνιο Κόντε υποδέχτηκε τον Πορτογάλο με ευχές για ό,τι καλύτερο.

Ο Αντόνιο Κόντε καλωσόρισε τον παλιό αντίπαλό του, Zοσέ Μουρίνιο, στην Serie A, εκεί που επιστρέφει ο Πορτογάλος για να καθίσει στον πάγκο της Ρόμα από την προσεχή σεζόν (2021/22), αλλά προειδοποίησε ότι δεν θα είναι τόσο… φιλικός, όταν οι ομάδες τους συναντηθούν στο γήπεδο.

Ο Κόντε οδήγησε την Κυριακή την Ίντερ στον πρώτο τίτλο της στη Serie A μετά από 11 χρόνια, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν, δύο ημέρες προτού ο Μουρίνιο, ο προπονητής που είχε οδηγήσει την Ιντερ στον προηγούμενο τίτλο της (2009/10), ανακοινωθεί ως νέος προπονητής της Ρόμα από την επόμενη σεζόν.

Υπάρχει μια μακροχρόνια ιστορία… εχθρότητας μεταξύ των δύο ανδρών από την Premier League, όταν ο Κόντε ήταν προπονητής στην Τσέλσι και ο Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από το 2016 έως το 2018.

«Αυτά είναι υπέροχα νέα, του εύχομαι ό,τι καλύτερο, εκτός από όταν θα παίζει ενάντια στην Ίντερ», δήλωσε ο Κοντέ στο Italia 1 και πρόσθεσε: «Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Αλλά όταν είσαι στο πρωτάθλημα, ισχύει το λατινικό ρητό «mors tua vita mea» (ο θάνατός σου, η ζωή μου)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ