Λάτσιο : «Απορρίψαμε 70 εκατ. για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς»

Λάτσιο : «Απορρίψαμε 70 εκατ. για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς»

Ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο, Ιγκλι Τάρε αποκάλυψε πως η ιταλική ομάδα είχε απαντήσει αρνητικά σε πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Αρνητική απάντηση σε επίσημη πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς έδωσε το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της Λάτσιο, όπως επιβεβαίωσε ο διευθυντής της Ιγκλι Τάρε.
Ο Σέρβος μέσος αποτελεί μεταγραφικό στόχο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και όχι μόνο και σύμφωνα με τον διευθυντή κάποια από αυτές έφαγε «άκυρο» πριν μερικούς μήνες.
«Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής σεζόν λάβαμε και απορρίψαμε προσφορά 70 εκατ. ευρώ για τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς. Θέλουμε όμως να κάνουμε τη Λάτσιο σημείο άφιξης παικτών και όχι εφαλτήριο για να πάνε σε άλλες μεγαλύτερες ομάδες. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας», τόνισε ο Τάρε.
«Η Λάτσιο χτίστηκε με συγκεκριμένους στόχους και μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα υπάρξουν άλλοι μεταγραφικοί περισπασμοί. Οι φήμες στα μέσα ενημέρωσης είναι μέρος της δουλειάς μας και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ