Μουρίνιο: «Ο Λουκάκου έχει δικαιώσει τις προσδοκίες»

Μουρίνιο: «Ο Λουκάκου έχει δικαιώσει τις προσδοκίες»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τον Ρομέλου Λουκάκου αναφέροντας πως ο Βέλγος δικαίωσε τις προσδοκίες όλων στην Ίντερ.

Η Ίντερ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τον Βέλγο επιθετικό, τον οποίο είχε και παίκτη, τονίζοντας πως η κατάκτηση του Σκουντέτο ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, ενώ επισήμανε ότι δικαίωσε τις προσδοκίες των «νερατζούρι».

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Ο Λουκάκου έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Στην Ίντερ πήρε αυτό που χρειαζόταν. Πρέπει να νιώθει ότι είναι το νούμερο 1, ότι τον αγαπάει ο προπονητής και οι οπαδοί του. Επίσης και ο Τύπος τον υποστηρίζει, έχει μεγάλη αγάπη γύρω του.

Ο Ρομέλου είναι ο τύπος ανθρώπου που ακόμα κι όταν σκόραρε στην Αγγλία, ο κόσμος έλεγε ότι δεν ήταν αρκετός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν δεν σκόραρε γκολ τα υπόλοιπα που έδινε στην ομάδα δεν έφταναν στον κόσμο.

Πολλοί θα πουν ότι δεν είναι καλός χειριστής της μπάλας, ότι δεν είναι ο Καντονά και ο Μπερμπάτοφ. Φυσικά και δεν είναι ο Καντονά και ο Μπερμπάτοφ, είναι ο Λουκάκου και ξέρουν να τον χρησιμοποιούν σωστά στην Ιταλία.

Όλοι ξέρουμε πως αρέσει στον Κόντε να παίζει, 5 στην άμυνα, 3 στο κέντρο, ο Λουκάκου να ανοίγει χώρους και ο Λαουτάρο να έχει κι αυτός τον δικό του ρόλο και έτσι κατάφεραν να… σκοτώνουν τους αντιπάλους.

Σκόραρε πολλά γκολ και συνδέθηκε με τους οπαδούς, στην Ιταλία οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι, περισσότερο από ότι στην Αγγλία. Στην Ιταλία νιώθεις πως σε μισούν κάθε λεπτό που περνάει, αλλά και πως σε αγαπούν κάθε στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ