Νάπολι: Πως επηρεάζει τον Μανωλά η έλευση του Σπαλέτι

Νάπολι: Πως επηρεάζει τον Μανωλά η έλευση του Σπαλέτι

Ιταλική εφημερίδα καταγράφει τις προθέσεις του νέου προπονητή των «παρτενοπέι» για τον Έλληνα αμυντικό.

Τα σενάρια για το μέλλον του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι άρχισαν να διακινούνται μετά την εναλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Διότι αρκετοί υπέθεσαν πως ίσως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι να προωθούσε μεγάλες ανακατατάξεις στο ρόστερ. Κάποια από αυτά, συνέδεσαν τον 29χρονο αμυντικό με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ακριβώς η άφιξη του Σπαλέτι στον ιταλικό Νότο διασφαλίζει την παραμονή του Μανωλά στο Σαν Πάολο. Καταρχάς, ο Μανωλάς είναι γνωστός στον Σπαλέτι αφού συνεργάστηκαν στη Ρόμα. Υπό τις οδηγίες του Σπαλέτι, ο διεθνής αμυντικός έπαιξε 65 ματς με τους «τζιαλορόσι», σκόραρε 1 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.

Συνεπώς, θα ήταν οξύμωρο ο 62χρονος προπονητής να ζητήσει την αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και με τον οποίο είχε αγαστή συνεργασία σε προηγούμενη δουλειά του. Το αντίθετο, σε αυτόν τον παίκτη θα αναζητήσει στήριγμα σε ένα νέο περιβάλλον, όπως είναι στους «παρτενοπέι».

Αυτή την εντύπωση έρχεται να επιβεβαιώσει ένα ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδα «Il Mattino». Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σπαλέτι μιλώντας με τους ανθρώπους της Νάπολι, απαίτησε την παραμονή του Μανωλά στο Σαν Πάολο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Σπαλέτι χαρακτήρισε τον Μανωλά ως «σημείο αναφοράς στην άμυνα της ομάδας του». Κάτι που σημαίνει πως δεν θα εγκρίνει την παραχώρηση του για κανένα λόγο. Επιπλέον, το δημοσίευμα γράφει πως από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό για τον Έλληνα αμυντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ