Νάπολι – Στην αποστολή ο Μανωλάς

Νάπολι – Στην αποστολή ο Μανωλάς

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι συμπεριέλαβε τον Κώστα Μανωλά στην αποστολή για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Τζένοα (29/8, 19:30), για την 2η αγωνιστική της Serie A.

Με τον Κώστα Μανωλά στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Νάπολι στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Τζένοα (19:30), για την δεύτερη αγωνιστική της Serie A.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι Παρτενοπέι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα στη Γένοβα, με τον πολύπειρο προπονητή της ιταλικής ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Κώστα Μανωλά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ελληνας αμυντικός είχε αγωνιστεί ως βασικός και στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την Βενέτσια, σε ένα ματς που η Νάπολι επικράτησε με 2-0.

Οι Παρτενοπέι θα προσπαθήσουν αύριο να κάνουν το «2 στα 2», με τον Μανωλά να βρίσκεται στην αποστολή και όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, πιθανότατα στη βασική 11άδα.

Αναλυτικά η αποστολή της Νάπολι: Μερέτ, Οσπίνα, Μαρφέλα, Ντι Λορέντζο, Κουλιμπαλί, Μαλκούτ, Μανωλάς, Μάριο Ρουί, Ραχμάνι, Ζανόλι, Χεσούς, Ελμάς, Γκαετάνο, Λομπότκα, Παλμιέρο, Ρουίς, Ινσίνιε, Πολιτάνο, Πετάνια, Λοσάνο, Ουνάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ