«Έσπασε» το… ρόδι με τεσσάρα η Τορίνο (4-0) – Διπλό μέσα στη Σπέτσια η Ουντινέζε (0-1)

«Έσπασε» το… ρόδι με τεσσάρα η Τορίνο (4-0) – Διπλό μέσα στη Σπέτσια η Ουντινέζε (0-1)

Με μία μεγάλη εμφάνιση, η Τορίνο διέλυσε με 4-0 τη Σαλερνιτάνα και έφτασε στην πρώτη νίκη της σεζόν. Διπλό μέσα στη Σπέτσια με... buzzer beater του Σάμαρτζιτς για την Ουντινέζε.

Με μία μεγάλη εμφάνιση, η Τορίνο διέλυσε με 4-0 τη Σαλερνιτάνα και έφτασε στην πρώτη νίκη της σεζόν. Διπλό μέσα στη Σπέτσια με… buzzer beater του Σάμαρτζιτς για την Ουντινέζε.

Τορίνο – Σαλερνιτάνα 4-0

Πρώτη νίκη στη σεζόν για την Τορίνο! Και με τι τρόπο… Η ομάδα του Τζούριτς φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στη «νεοφώτιστη» Σαλερνιτάνα, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το μηδέν με… νύχια και με δόνιτα, μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Σανάμπρια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ, για το 1-0 της Τορίνο στο 45′.

Στο δεύτερο μέρος, η υπόθεση ήταν πιο εύκολη για την Τορίνο, καθώς εκμεταλλεύτηκε το γκολ της και με τα γκολ των Μπρέμερ, Πολέγκα και Λούκιτς έφτασε σε μία δίκαιη νίκη.

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ροντρίγκες (62’ Μπουοντζιόρνο), Μπρέμερ, Ζίμα, Ανσάλντι (74’ Άινα), Σινγκό, Μαντραγκόρα, Λούκιτς, Λινέτι (74’ Πόμπεγκα), Πιάτσα (74’ Πρατ), Σανάμπρια (85’ Ρινκόν)

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Μπέλετς, Ρουτζέρι (46’ Ρανιέρι), Κουλιμπαλί (85’ Σκιαβόνε), Μπονατσόλι, Στράντμπεργκ, Γκιομπέρ (67’ Ριμπερί), Όμπι (57’ Λ.Κουλιμπαλί), Ντι Τάκιο, Κεχρίντα, Σίμι (56’ Ντζούριτς), Γκαλιόλο

Σπέτσια – Ουντινέζε 0-1

Απόδραση μέσα στη Σπέτσια για την Ουντινέζε! Με buzzer beater του Σάμαρτζιτς, η Ουντινέζε κατάφερε να φύγει με σπουδαίο διπλό, ανεβαίνοντας στην 3η θέση, με 7 βαθμούς και μόλις στο -2 από την κορυφή και τη Νάπολι.

Σε ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι, ο Σάμαρντζιτς με σουτ από το ύψος της περιοχής, έδωσε το μεγάλο «τρίποντο» στην ομάδα του, κρατώντας παράλληλα και το αήττητο σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ζουτ, Φερέρ, Χριστόφ, Νικολάου, Μπαζτόνι (86’ Ρέκα), Σάλα (70’ Μπουραμπιά), Ματζιόρε, Κοβαλένκο (62’ Αγούδελο), Κόλεϊ (62’ Βέρντε), Αντίστε, Γκιασί (86’ Σαλσίδο)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκιάο, Νάουτινκ, Σαμίρ, Αρσλάν (87’ Γιάγιαλο), Μολίνα (87’ Σόπι), Γουάλας (63’ Μακεντζό), Περέιρα, Λάρσεν, Πουσέτο (63’ Μπέτο), Ντεουλοφέου (81’ Σάμαρντζιτς)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Κάλιαρι – Τζένοα 2-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ