Ίντερ : Κατοστάρης ο Ικάρντι

Ίντερ : Κατοστάρης ο Ικάρντι

Η Ίντερ κατασπαράζει αυτή την ώρα τη Σαμπντόρια μέσα στη Γένοβα με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 4-0! Ο Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα, καθώς έκανε χατ-τρικ μέσα σε ένα τέταρτο σπάζοντας παράλληλα ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των νερατζούρι ξεπέρασε το φράγμα των 100 γκολ (έχει 102 με το χατ-τρικ του) στη Serie […]

Η Ίντερ κατασπαράζει αυτή την ώρα τη Σαμπντόρια μέσα στη Γένοβα με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 4-0! Ο Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα, καθώς έκανε χατ-τρικ μέσα σε ένα τέταρτο σπάζοντας παράλληλα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των νερατζούρι ξεπέρασε το φράγμα των 100 γκολ (έχει 102 με το χατ-τρικ του) στη Serie A και έγινε ο έκτος νεότερος παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

https://twitter.com/IFTVofficial/status/975347800966877184

Ο Ικάρντι είναι 25 χρονών και 27 ημερών και μπήκε στην έκτη θέση της λίστας με τους νεότερους σκόρερ που έχουν σκοράρει από 100 γκολ και πάνω. Στην κορυφή της λίστας αυτής βρίσκεται ο θρυλικός Τσουζέπε Μεάτσα ο οποίος ήταν 23 χρονών και 32 ημερών όταν σκόραρε το εκατοστό του τέρμα.

Δείτε τα γκολ του στο ημίχρονο του Σαμπντόρια – Ίντερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ