Λάτσιο – Ιντερ 3-1 – Εσπασε το αήττητο της Ιντερ η Λάτσιο

Λάτσιο – Ιντερ 3-1 – Εσπασε το αήττητο της Ιντερ η Λάτσιο

Με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Λάτσιο ολοκλήρωσε την ανατροπή, επικράτησε της Ιντερ με 3-1 και έσπασε το αήττητο της Πρωταθλήτριας Ιταλίας

Στάση Ρώμη για την Ιντερ. Η Λάτσιο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, από το γκολ του Πέρισιτς, έκανε την μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 3-1, σπάζοντας παράλληλα την αήττητη πορεία των Πρωταθλητών στην Serie A.

Οι Νερατζούροι προηγήθηκαν μόλις στο 13΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέρισιτς. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά με τις δυο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για να σημειώσουν τέρμα. Αρχικά, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το πλάσε του Μπάσιτς, ενώ το 34’ ήταν η σειρά του Ρέινα να πει όχι σε σουτ του Πέρισιτς.

Στο δεύτερο ημίχονο, οι Λατσιάλι ανέβασαν την απόδοση τους και ο Ιμόμπιλε ισοφάρισε και αυτός από την άσπρη βούλα. Από εκεί και πέρα, η Λάτσιο είχε τα ηνία της αναμέτρησης, ο Φελίπε Αντερσον ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 81΄, ενώ ο Μίλινκοβιτς Σάβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα, έδωσε πανηγυρικό τόνο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Πλέον, με αυτήν την ήττα, η Ιντερ βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και την Νάπολι, έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ η Λάτσιο έπιασε πεντάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ