Ικάρντι : «Μπορούσα να παίξω με Ισπανία ή Ιταλία, αλλά πάντα ήθελα Αργεντινή»

Ικάρντι : «Μπορούσα να παίξω με Ισπανία ή Ιταλία, αλλά πάντα ήθελα Αργεντινή»

Ο Μάουρο Ικάρντι σε συνέντευξη του τόνισε πως αν και είχε προτάσεις τόσο από την Εθνική Ιταλίας όσο και από την Ισπανία για να αγωνιστεί με το εθνόσημο τους, αυτός είχε στο μυαλό του μόνο την Αργεντινή.

Για την απόφαση του να αγωνιστεί με την εθνική Αργεντινής αντί αυτής της Ισπανίας ή της Ιταλίας, μίλησε ο Μάουρο Ικάρντι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Rivista Undici».

O αρχηγός της Ίντερ αποκάλυψε πως όταν βρισκόταν στις ακαδημίες της Σαμπντόρια είχε τσακωθεί με τη διοίκηση, διότι απέρριψε πρόσκλησης της εθνικής Ιταλίας, ενώ μίλησε και για την απόφαση του να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να μετακομίσει στη Γένοβα.

«Είχα την ευκαιρία να διαλέξω την εθνική Ιταλίας, όταν με είχαν καλέσει για την Κ-21. Τσακώθηκα με τη Σαμπντόρια, γιατί δεν ήθελα να πάω. Ήθελα την Αργεντινή.

Και οι Ισπανοί προσπάθησαν και κάλεσαν τον πατέρα μου, αλλά πάντα ήθελα την Αργεντινή και τελικά τα κατάφερα. Ήταν δύσκολο, αλλά πέτυχα το στόχο μου.

Σε ηλικία 18 ετών αποφάσισα να φύγω από την Μπαρτσελόνα για τη Σαμπντόρια, γιατί ήμουν πεπεισμένος ότι θα τα πάω καλύτερα από ό,τι στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα. Ήθελα να παίξω σε ανδρικό επίπεδο, αυτός ήταν στόχος μου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ