Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Βίτσελ

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Βίτσελ

Ο Άλεξ Βίτσελ βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την Γιουβέντους, η οποία δείχνει διατεθειμένη να κάνει κίνηση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να τον αποκτήσει.

Ο Άλεξ Βίτσελ βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της Γιουβέντους η οποία τον παρακολουθεί και είναι διατεθειμένη να κάνει την κίνηση της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να τον αποκτήσει.

Ο 32χρονος Βέλγος διεθνής ήταν και το καλοκαίρι στη λίστα της Γιουβέντους, αλλά Ιταλοί την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω λόγω ενός τραυματισμού του. Βέβαια, συνέχισαν να τον παρακολουθούν και βλέποντας την εξαιρετική σεζόν που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι διατεθειμένοι να το πλησιάζουν και να συμφωνήσουν μαζί του εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Βίτσελ έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι το καλοκαίρι, όμως από τον Γενάρη είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει, αλλά και οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Από δω και πέρα μένει να φανεί πόσο σοβαρή θα είναι η πρόταση της Γιουβέντους, ώστε να σκεφτεί ο Βέλγος στη μετακίνηση του στην Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ