Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-5

Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-5

Η Ίντερ είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ απέναντι στη Σαλερνιτάνα, της οποία και επικράτησε με σκορ 5-0, παραμένοντας στην κορυφή της Serie A.

Ένα άνετο και εύκολο βράδυ πέρασε η Ίντερ στην έδρα της Σαλερνιτάνα, επικρατώντας με σκορ 5-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A, κρατώντας έτσι τη θέση της στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάκι πάτησαν από νωρίς το… γκάζι και σκοράροντας από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα που τη φέρνει στο +4 από τη δεύτερη Μίλαν, που έχει ένα ματς λιγότερο.

Η Ίντερ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, επιβάλλοντας για τα καλά τον ρυθμό της, ειδικά μετά και το γρήγορο γκολ που σημείωσε με δράστη τον Ιβάν Πέρισιτς στο 11ο λεπτό του αγώνα, που… ελάφρυνε τα πόδια των παικτών του Σιμόνε Ιντζάκι. Στο 33′ ήρθε το δεύτερο τέρμα για τους «νερατζούρι» που διπλασίασαν τα γκολ του με τον Ντένζελ Ντάμφρις να κάνει το 2-0, το οποίο και ήταν σκορ 45λέπτου.

Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ δεν σταμάτησε καθόλου. Αντιθέτως μάλιστα έπαιξε και ακόμα καλύτερα καταφέρνοντας να πετύχει επιπλέον τρία τέρματα. Αρχικά, ο Αλέξις Σάντσες έκανε το 3-0 στο 52′, για να έρθει ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 77ο λεπτό να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι στο 87′.

ΣΑΡΛΕΝΙΤΑΝΑ: Φιορίλο, Ντέλι Κάρι, Γκαλιόλο, Γκιόμπερ (80’Τζορτέα), Μπόγκνταν, Ρανιέρι (71’Γιαροζίνσκι), Κουλιμπαλί, Κάστανος (61’Σκιαβόνε), Όμπι, Ριμπερί (71’Κοντό), Σίμι (61’Ντζούριτς).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Μπαστόνι (56’Ντι Μάρκο), Ντούμφρις, Μπαρέλα (56’Βιδάλ), Μπρόζοβιτς (71’Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου, Πέριτσιτς, Ντζέκο, Σάντσες (56’Λαουτάρο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ