Στην Ελλάδα παίκτης της Μπολόνια – Γιατί επέστρεψε εσπευσμένα στην Ιταλία (Pics)

Στην Ελλάδα παίκτης της Μπολόνια – Γιατί επέστρεψε εσπευσμένα στην Ιταλία (Pics)

Πότε ήταν στην Ελλάδα ο μέσος της Μπολόνια, Νικολάς Ντομίνγκες και γιατί επέστρεψε εσπευσμένα στην Ιταλία.

Στην Ελλάδα βρέθηκε πρόσφατα ένας από τους ποδοσφαιριστές της Μπολόνια. Και συγκεκριμένα στον Βόλο. Ο λόγος για τον Νικολάς Ντομίνγκες, τον 23χρονο ποδοσφαιριστή της ιταλικής ομάδας, ο οποίος έχει αγωνιστεί 11 φορές με τη φανέλα της «Αλμπισελέστε», όντας μέλος και της ομάδας που κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα το περασμένο καλοκαίρι στη Βραζιλία.

Ο Αργεντινός μέσος ωστόσο δεν βρέθηκε στην Ελλάδα για κάποια μεταγραφή, αλλά για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο 23χρονος ταξίδεψε από την Ιταλία και μαζί με την κοπέλα του έμεινε για λίγες ημέρες στη Μαγνησία, περνόντας τις «κενές» του ημέρες.

Και μάλιστα, τον Ντομίνγκες τον φιλοξένησε στην Ελλάδα ο συμπατριώτης του και ποδοσφαιριστής του Βόλου, Φάουστο Γκρίλο, καθώς οι δυο τους και οι οικογένειες τους πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα.

Οι δυο τους γνωρίζονται από το κοινό τους πέρασμα από την Βέλες Σάρσφιλντ, καθώς τόσο ο ποδοσφαιριστής της Μπολόνια, όσο και αυτός του Βόλου, έχουν βγει από τις ακαδημίες της ίδιας ομάδας, κρατώντας από τότε μια πολύ δυνατή σχέση.

Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής της Μπολόνια χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ιταλία και να φύγει από τη χώρα μας άμεσα. Διότι, όπως ανακοίνωσε η Μπολόνια, ο 23χρονος μέσος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μπαίνει σε καραντίνα και να βγαίνει στα… πιτς, αφήνοντας έτσι τον Γκρίλο και τις διακοπές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ