Γιουβέντους – Και ο Κιελίνι θετικός στον κορωνοϊό

Γιουβέντους – Και ο Κιελίνι θετικός στον κορωνοϊό

Συναγερμός επικρατεί στην Γιουβέντους, καθώς μετά τους Αρτούρ και Κάρλος Πινσόλιο θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Η Γιουβέντους υποδέχεται την προσεχή Πέμπτη (6/1, 21:45) τη Νάπολι, στην «αυλαία» του πρώτου γύρου στη Serie A, ωστόσο δέχθηκε ένα ακόμα «πλήγμα» στην προετοιμασία της για το ντέρμπι με τους «παρτενοπέι», καθώς ο Τζιόρτζιο Κιελίνι βρέθηκε θετικός στον κορονωϊό.

Επιπλέον θετικοί στον κορωνοϊό έχουν βρεθεί οι Αρτούρ και Κάρλος Πινσόλιο μετά τους ελέγχους που έγιναν κατά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Ο αρχηγός της «βέκια» σινιόρα και διεθνής αμυντικός, ο οποίος μετράει στην τρέχουσα σεζόν 11 συμμετοχές με τους «μπιανκονέρι» σε όλες τις διοργανώσεις, ανακοίνωσε στις 2 Δεκεμβρίου μέσω Twitter ότι είχε λάβει την τρίτη δόση του εμβολίου για την COVID-19.

«( Κιελίνι τηρεί ήδη τα προβλεπόμενα μέτρα και έχει τεθεί σε απομόνωση, σε συμμόρφωση με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ