Βενέτσια – «Βράζει» από κορωνοϊό, κίνδυνος αναβολής του παιχνιδιού με Ίντερ (pic)

Βενέτσια – «Βράζει» από κορωνοϊό, κίνδυνος αναβολής του παιχνιδιού με Ίντερ (pic)

Η Βενέτσια ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό έχοντας 14 ενεργά κρούσματα και το ματς πρωταθλήματος με την Ίντερ το Σάββατο (22/1) βρίσκεται στον «αέρα».

Συναγερμός με τον κορωνοϊό έχει σημάνει στις τάξεις της Βενέτσια, λίγες μέρες πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ίντερ (22/1, 19:00) για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Οι «νεοφώτιστοι» σε ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν πως στα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού που είχαν αρχικά καταγραφεί στις 15 Ιανουαρίου, προστέθηκαν άλλα δέκα με αποτέλεσμα οι συνολικές μολύνσεις να φτάσουν τις 14. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τα 8 κρούσματα αφορούν ποδοσφαιριστές, ενώ τα 6 είναι μέλη του επιτελείου.

«Κατά τη διάρκεια των τεστ που διενεργούνται καθημερινά τις τελευταίες ημέρες, προέκυψαν 10 νέα κρούσματα Covid-19 που ανεβάζουν σε 14 το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων εντός της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «φτερωτών λιονταριών».

Να σημειωθεί ότι με βάση το νέο πρωτόκολλο, ένα παιχνίδι αναβάλλεται σε περίπτωση που υπάρχουν 9 παίκτες θετικοί από τους 25 που διαθέτει συνολικά το ρόστερ.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, γίνεται αντιληπτό πως είναι ορατός ο κίνδυνος αναβολής του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τους «νερατζούρι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ