Η Γιουβέντους δίνει «γη και ύδωρ» στη Φιορεντίνα για τον Βλάχοβιτς

Η Γιουβέντους δίνει «γη και ύδωρ» στη Φιορεντίνα για τον Βλάχοβιτς

Η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς διανύει μια ονειρική σεζόν και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Άρσεναλ, της Τότεναμ αλλά και της Γιουβέντους.

Το τελευταίο διάστημα τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Σέρβος επιθετικός έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Serie Α και ότι θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας».

Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», οι «μπιανκονέρι» αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα για να τον κάνουν δικό τους αντί να περιμένουν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η Φιορεντίνα ζητά 70 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον 21χρονο άσο, όμως η Γιουβέντους πρότεινε το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Κουλουσέφσκι, ο οποίος αποτιμάται στα 35 εκατομμύρια ευρώ στην αγορά.

Οι «βιόλα» είναι… ανοιχτοί σε προσφορές, όμως έχουν δηλώσει πως θα προτιμούσαν να παραχωρήσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή σε ομάδα εκτός Ιταλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ